Wij mensen gebruiken slechts een fractie van onze mogelijkheden, vaak zelfs maar 5%. Deze verhouding komen we ook tegen bij ons gedrag, 5% van ons gedrag is bewust gestuurd en 95% van ons gedrag onbewust. We denken er niet over na, het gaat vanzelf.

Neurofeedback training boort het verborgen potentieel aan en maakt veranderingen in het onbewuste gedrag mogelijk.

Hoe blijft u optimaal en efficiënt presteren zonder dat uw gezondheid en kwaliteit van leven er onder leidt. Het zoeken naar balans houdt veel managers en topsporters bezig. Maar geldt dit niet voor iedereen? Het is de mens eigen steeds grenzen te willen verkennen, te zoeken naar de mogelijkheden van het lichamelijk en mentaal functioneren. Neurofeedback training optimaliseert de wisselwerking tussen lichaam en geest. Hierdoor voelt u zich o.a. energieker, zelfverzekerder en ervaart u innerlijke rust. Met als resultaat verbetering van uw alertheid, creativiteit en intuïtie, focus, leervermogen en probleemoplossend vermogen.

Neurofeedback training is er dus ook voor iedereen die een betere prestatie wil leveren. Studenten, ondernemers, managers, leiders, sporters en ook muzikanten. De investering verdien je snel terug, gewoon omdat u beter functioneert, sneller uw resultaten behaalt en optimaal presteert.

Wat is de NVNF?

De Nederlandse Vereniging voor NeuroFeedback is een beroepsvereniging voor neurofeedback trainers die werken met de Zengar integrale, non-lineaire methode. De NVNF biedt ondersteuning aan haar leden en is tevens een platform voor uitwisseling van kennis en ervaring.

Word lid

U overweegt of hebt besloten om u aan te melden bij de NVNF?

Meer informatie

Ga naar boven