U overweegt of hebt besloten om u aan te melden bij de NVNF? Wanneer u voldoet aan de gestelde criteria, kunt u hieronder de digitale inschrijfprocedure volgen.

Als criterium wordt gesteld dat u tenminste de basisopleiding NeurOptimal heeft gevolgd bij Breingoed of Zengar. Daarnaast bent u praktiserend Neurofeedbacktrainer met het Zengar systeem.

Lees de beroepscode van de NVNF, zodat u op de hoogte bent van de gedragsregels.

Wilt u zich aanmelden als lid? Leest u dan de volgende lijst van benodigdheden door:

  • Inschrijving KvK
  • Diploma's en certificaten scholing/ opleiding
  • Diploma's en certificaten van neurofeedback gerelateerde opleidingen.

N.B. Bij de inschrijfprocedure wordt u gevraagd kopieën van deze documenten te uploaden.

Uw inschrijving wordt beoordeeld door het bestuur. Zowel bij toelating als afwijzing ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging. Tevens ontvangt u bij acceptatie een factuur voor de jaarlijkse contributiebijdrage (naar rato aantal resterende maanden). Eerst na ontvangst van uw betaling wordt u ingeschreven als lid, krijgt u (indien gewenst) een vermelding op de website in de rubriek 'vind een trainer' en sturen wij u een persoonlijke inlogcode voor de website.

De contributiebijdrage voor 2018 is vastgesteld op:
lidmaatschap NVNF: € 150,- per jaar
Bij websitevermelding van extra vestigingen €30,- per vestiging per jaar

Mocht u verdere vragen hebben of nadere informatie wensen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 026-3391014

Wij wensen u een plezierige tijd binnen onze vereniging.

Inschrijven

Wat is de NVNF?

De Nederlandse Vereniging voor NeuroFeedback is een beroepsvereniging voor neurofeedback trainers die werken met de Zengar integrale, non-lineaire methode. De NVNF biedt ondersteuning aan haar leden en is tevens een platform voor uitwisseling van kennis en ervaring.

Word lid

U overweegt of hebt besloten om u aan te melden bij de NVNF?

Meer informatie

Ga naar boven