Ma - vrij 9.00 - 18.00 uur

(06) 33 05 43 36

Secretariaat (Nanny Wolfs), Nieuwland 76, 6862 GE Oosterbeek

Top
 

Neuroptimal® Neurofeedback voor volwassenen

Het beste uit jezelf en je leven halen. Optimaal functioneren en je volledige potentieel benutten. Willen we dat niet allemaal? Met Neurofeedback heb je een veilige, doeltreffende en verantwoorde manier gevonden om hieraan te werken, ook als je volwassen bent.

Neuroptimal® Neurofeedback is geschikt voor iedereen en voor elk brein. Je kijkt naar een film of luistert naar muziek en de training gaat als vanzelf, zonder dat je er iets van voelt of merkt: de hersenen doen het werk. Met een brein dat effectiever en efficiënter functioneert, kun je de kwaliteit van je leven op allerlei gebieden verbeteren. Effecten van neurofeedback ervaar je mentaal én fysiek.

Je hersenen trainen met neurofeedback is een uitstekende manier om te werken aan persoonlijke verrijking. Daarnaast is Neuroptimal® Neurofeedback uiterst effectief bij emotionele problemen en psychische of mentale klachten. Een brein dat niet in balans is, een centraal zenuwstelsel dat niet optimaal functioneert: dat zorgt voor velerlei klachten en problemen. Neurofeedback draagt bij aan het verminderen van deze klachten. Blijf niet langer rondlopen met problemen: train je brein!

Neurofeedback bij klachten en problemen

Verlang je naar meer rust in je hoofd, wil je beter slapen? Heb je last van te veel stress, een opgejaagd gevoel, onrust of angsten en gevoelens van paniek? Psychische, mentale en emotionele klachten kunnen je dagelijks functioneren behoorlijk in de weg zitten. Je fysieke welbevinden gaat er dan vaak ook niet op vooruit.

Het zit tussen je oren? Ja! Je brein is immers de basis. Met NeurOptimal® Neurofeedback pak je klachten bij de bron aan. Je ervaart meer veerkracht en flexibiliteit en komt beter in balans.

Neurofeedback is effectief bij het verminderen van klachten als:

Stress en burn-out

Problemen met slapen

Onrust

Angst en spanning

Paniekgevoelens

Oververmoeidheid

Neerslachtigheid

Problemen met concentreren

Moeite met sociale situaties

Piekeren

Mentale vermoeidheid

Lusteloosheid en weinig voor elkaar krijgen

Meer weten?

Neem contact op met één van de trainers in jouw omgeving.

Effecten neurofeedback

Neuroptimal® Neurofeedback is fitness voor je brein. De trainingen bevorderen een meer evenwichtige samenwerking tussen de linkerhersenhelft en de rechterhersenhelft. Een betere balans in het brein zorgt ervoor je dat beter functioneert en klachten aanzienlijk kunnen verminderen.

Cliënten die met Neuroptimal® Neurofeedback aan de slag gaan, ervaren meer rust en ontspanning. Minder drukte in het hoofd en een verbeterde nachtrust. Zij geven aan gemakkelijker te kunnen focussen, minder last te hebben van angstige of depressieve gevoelens. Zij zitten kortom beter in hun vel; kunnen het leven weer aan, voelen meer vreugde en merken dat zij hun waarlijke potentieel kunnen benutten. Zowel privé als op het werk.

Neuroptimal® Neurofeedback draagt bij aan:

Minder stress, meer rust

Emotioneel meer in balans

Verbeteren van concentratie

Bevorderen van gezonde nachtrust

Problemen makkelijker hanteren

Omgaan met angsten en fobieën

Meer zelfvertrouwen in sociale situaties

Makkelijker kunnen ontspannen

Verbetering in:

Omgaan met neerslachtigheid

Herstellen van stressvolle situaties

Sociaal-emotioneel functioneren

Omgaan met veranderingen

Zelfvertrouwen

Gevoel van eigenwaarde

Uitdagingen aangaan

Focussen op taken