Ma - vrij 9.00 - 18.00 uur

(06) 33 05 43 36

Secretariaat (Nanny Wolfs), Nieuwland 76, 6862 GE Oosterbeek

Top
 

Peak Performance

Wist je dat wij mensen slechts een fractie van onze mogelijkheden benutten? Vaak niet meer dan 5 procent? Ook is slechts 5 procent van ons gedrag bewust gestuurd. Maar liefst 95 procent van ons gedrag is onbewust en gaat als vanzelf, zonder dat we erbij stilstaan.

NeurOptimal® Neurofeedback maakt veranderingen in onbewuste gedrag mogelijk en boort zo ieders verborgen potentieel aan.

Optimaal en efficiënt presteren

Veel managers en topsporters zoeken naar een balans tussen optimaal en efficiënt presteren zonder dat hun gezondheid en kwaliteit van leven er onder lijdt: Peak Performance. Of je nu topsport bedrijft of niet: iedereen vaart wel bij een juiste balans. Het is de mens eigen om grenzen te willen verkennen en op zoek te gaan naar mogelijkheden om prettiger en beter te functioneren op lichamelijk en mentaal niveau.

Met neurofeedback optimaliseer je de wisselwerking tussen lichaam en geest. Hierdoor kun je met meer energie in het leven komen te staan, werken aan meer zelfvertrouwen en meer innerlijke rust ervaren. En dat heeft weer positieve gevolgen voor je alertheid, creativiteit en gevoel voor intuïtie en voor de mate waarin je kunt concentreren en focussen, je leervermogen en probleemoplossend vermogen.

NeurOptimal® neurofeedback is er voor iedereen die een betere prestatie wil kunnen leveren. Op welk gebied dan ook, van studenten, ondernemers, managers en leiders tot sporters en muzikanten. De investering voor Peak Performance verdien je snel terug wanneer je beter functioneert, sneller resultaten behaalt en gewoonweg optimaal presteert.