Brainsound staat met een artikel in het ForYou Magazine Den Haag!
Een zeer inspirerend artikel over wat EMDR en Neuroptimal Neurofeedback voor vrouwen met borstkanker kan betekenen! 

Den Haag 1 310x439  Ga naar de website voor het artikel 

 

 

CoverKarina van Dreemel heeft in eigen beheer een boek geschreven over narcisme. 
Haar doel is om door middel van dit boek meer aandacht voor dit onderwerp te krijgen.

"Slachtoffers van narcisme worden nog teveel aan hun lot overlaten omdat er nog te weinig bekend is over deze persoonlijkheidsstoornis en de gevolgen ervan. Als ervaringsdeskundige heb ik aan den lijve ondervonden wat met name neurofeedbacktraining in combinatie met coachingsgesprekken kan betekenen in het helingsproces."

Je kunt het boek aanschaffen via www.karinavandreemel.nl   of www.briefaaneennarcist.nl   
Vind je het de moeite waard, deel het dan via social media.

 

 

Neurofeedbacktrainer Janneke Reitsma- Maandag is in september 2013 een maand met haar echtgenoot in een Zuid Afrikaans dorp geweest om neurofeedback trainingen te geven. In Lily of the Valley in KwaZulu Natal wonen ongeveer 120 AIDS wezen, kinderen van 0 tot 18 jaar. Deze kinderen hebben een geschiedenis van (sexueel) misbruik, en zijn allemaal HIV positief. De kinderen kampen met veel problemen, o.a. op school, in de omgang met elkaar en met ouderen, en met traumaverwerking.

Een groeiend aantal werknemers gaat naar het werk, maar komt amper meer aan werken toe. Kopzorgen over hun baan en eigen financiële situatie staan hun productiviteit in de weg.
Het advies van de Arbo Unie aan de bedrijven is: "ga met elkaar om tafel, voordat werknemers voor langere tijd uitvallen. Leg de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf neer en vraag wat je kunt doen om ze te helpen om weer naar volledig vermogen te kunnen werken." Lees hier het hele artikel in het AD.
Advies aan de werknemers zou kunnen zijn, "Vraag eens een proeftraining aan bij een van de bij de NVNF aangesloten trainers. Doemgedachten maken plaats voor helderheid en visie".

 

Wat is de NVNF?

De Nederlandse Vereniging voor NeuroFeedback is een beroepsvereniging voor neurofeedback trainers die werken met de Zengar integrale, non-lineaire methode. De NVNF biedt ondersteuning aan haar leden en is tevens een platform voor uitwisseling van kennis en ervaring.

Word lid

U overweegt of hebt besloten om u aan te melden bij de NVNF?

Meer informatie

logo NVNF

Ga naar boven